عدد المساهمات : 11795 تاريخ التسجيل : 01/09/2013 العمر : 63 الموقع : أربيل
موضوع: الحاد نوین باتلاق رنگین - مراد یوسفی الثلاثاء يوليو 17, 2018 8:16 am
الحاد نوین باتلاق رنگین مۆلف: مراد یوسفی ناشر: نشر احسان - تهران چاپ اول 1396
در تمام این چند سال چیزی که بنده را بسیار زجر داده این است که چرا داعیان ما کمتر به ردّ الحاد پرداختهاند! در حالی که جزو مهمترین موضوعات میباشد زیرا ما در عصر ارتباطات قرار داریم اگر در جامعه اسلامی کسی جرأت مطرح کردن این قضایا را ندارد از آن طرف مرزهای اسلام، سایتها و کتابهای ضد اسلامی مینویسند و در عرض چند ثانیه آن را برای دنیا ارسال میکنند. بنده خودم دانشگاهی هستم و به خوبی میدانم که جوانان ما چقدر به این استدلالها نیاز دارند. باور کنید اگر داعیان ما بیست درصد از وقت خود را به جای اختلافات بین یکدیگر، به مطالعات رد الحادی بپردازند در آیندهی بسیار نزدیک میتوانیم ریشهی این پدیدهی شوم را در جامعه بخشکانیم یا نقش آن را تا حدّ زیادی کمرنگ کنیم. اصلاً خیلی از داعیان چنین دغدغهای ندارند تا برای آن وقت بگذارند! لذا بنده به عنوان یک استاد دانشگاه (کسی که همیشه با حوانان تحصیل کرده در ارتباط است) به همهی داعیان دلسوز و زحمتکش اعلام میکنم: عزیزان، دشمن در حال نابودی ارکان ایمان جوانان است...
وعلیكم السلام ورحمة الله برادران عزیز rahayazad و حماد، بنده را به خاطر کم و کاستی های من ببخشید، من به تنهایی در این سایت کار می کنم و کار از ظرفیت یک نفر خارج است و فضای کافی برای رفع لینک ها پیدا نکردم و اکنون لینک ها رفع شده است.
السلام عليكم بسیار ممنون برادر عزیز . سپاسگذاریم از زحمات شما دەس خۆش برای بەڕێز ، سپاس بۆ ئەو هەموو ماندوو بوونە . هیوادارم الله گیان بەهەشتی بەرین بە نەسیب ئێوەش و ئێمەش بکا. جزاك الله خيرا كثيرا
ابو علي الكردي يعجبه هذا الموضوع
ابو علي الكردي المدير
عدد المساهمات : 11795 تاريخ التسجيل : 01/09/2013 العمر : 63 الموقع : أربيل
موضوع: رد: الحاد نوین باتلاق رنگین - مراد یوسفی الجمعة ديسمبر 31, 2021 6:44 pm
rahayazad كتب:
السلام عليكم بسیار ممنون برادر عزیز . سپاسگذاریم از زحمات شما دەس خۆش برای بەڕێز ، سپاس بۆ ئەو هەموو ماندوو بوونە . هیوادارم الله گیان بەهەشتی بەرین بە نەسیب ئێوەش و ئێمەش بکا. جزاك الله خيرا كثيرا
و عليكم السلام ورحمة الله براى ئازيزو بهڕیزم سوپاس بۆ ئێوهی ئازیز. براگیان له كهمووكورتیم ببورن چونكه من به تهنها لهم سایتهكارئهكهم و كارهكان زۆرن و تهواو پێڕاناگهم دووباره ڕیزو خۆشهویستیم قبوڵ بفهرموون
سلام علیکم لطفاً جلد چهارم هم قرار بدید ، جزاکم الله خیرا بالجنة ، و. درصورت امکان در رد شبهات و الحاد بیشتر کتاب بذارید چونکه شدیداً برادران و خواهران مسلمان نیازمندن