منتدى إقرأ الثقافي منتدى ثقافي للكتب باللغات الكوردية, العربية, الفارسية و الإنجليزية |
|
| ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین | |
| | كاتب الموضوع | رسالة |
---|
ابو علي الكردي المدير
عدد المساهمات : 11822 تاريخ التسجيل : 01/09/2013 العمر : 63 الموقع : أربيل
| موضوع: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الأربعاء يونيو 17, 2015 10:04 pm | |
| | |
| | | qasm
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الأربعاء يونيو 17, 2015 10:14 pm | |
| خودای گهوره پاداشتی برا خۆشهویستهكهم بداتهوه براكهم له ههوالتان دهپرسم ئێوه باشن خودا باشتان بهقسمهت یكات | |
| | | ابو علي الكردي المدير
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الأربعاء يونيو 17, 2015 11:13 pm | |
| - qasm كتب:
- خودای گهوره پاداشتی برا خۆشهویستهكهم بداتهوه
براكهم له ههوالتان دهپرسم ئێوه باشن خودا باشتان بهقسمهت یكات خوای گهوره لیت ڕازی بێت إن شاء الله برا گیان الحمدلله ، داواكارم له خوای مهزن سهر بهرزو سهر فرازتان كات له دونیاو دواڕۆژ | |
| | | quran sunnah
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الخميس يونيو 18, 2015 3:38 am | |
| خودا پاداشتی بهخێرتان بداتهوه | |
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الخميس يونيو 18, 2015 4:18 am | |
| - quran sunnah كتب:
- خودا پاداشتی بهخێرتان بداتهوه
أجمعین إن شاء الله برا گیان | |
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الجمعة يونيو 26, 2015 8:29 pm | |
| - ئهنوهر كتب:
- السلام عليكم
خودا رۆژوهكانتان قهبولكات براكهم من له سوید دادهنیشم پێویستیم بهجهند كتیبێك بوو هاورێیهكم كهئهندامه لهو سایتهی بهریزتان پێی ووتم خاوهنی ئهو سایته ناوی ئهبو علی یه دهتوانێت ئهو كتیبانهت بۆ دابین بكات منیش ئیستا بوومه ئهندام له سایتهكهتان براكهم دهست كهووتنی ئهو كتیبانه بۆ من كارێكی زۆر قوورسه جونكه من له سوید دادهنیشم گهر بهرێزتان بتوانن بۆم دابینكهن ههردهم دووعای خێر بۆ بهرێزتان دهكهم خودا پاداشتان بداتهوه پاداشتان بهههشت بیت ئیشاالله
پوختهی (مدارج السالكین) بهكوردی وهرگێرانی مامۆستا عبدالكریم فتاح ههزار فهرمووده له فهرموودهكانی سونهنی ئهبوداود - وهرگێرانی ناصح ابراهیم فیقهی ئیسلام و بهلگهكانی نوسینی وههبهی زوحهیلی - وهرگێرانی مهلا عزیزی خهزنهی فهرههنگی مامۆستا عهرهبی كوردی نوسینی مهلا محمود گهلالهیی رێنما بۆ فێربوونی رێزمانی عهرهبی - وهرگێرانی عهزیز غهفور پاڵانیانی فهرههنگی شیرینی نوێ عهرهبی كوردی - فازیل نیزامهدین فقه المنهجي نوسینی مصطفى سعيد الخن - مصطفى البغا - علي الشربجي بهزمانی كوردی نهج البلاغه به كوردی - وهرگێرانی مهلا عبداللطيف بامۆكی وعلیكم السلام و رحمة الله و بركاته برای بهڕێزم كاك ئهنوهر خوای گهوره ڕۆژوو و عیبادهتی ههموومان قبوڵ كات ، خوا بتان پارێزێ ، إن شاءالله ههوڵ ئهدهم ههمووی دابین كهم ، تهنها تكام وایه پهله نهكهن چونكه من به تهنهام و توانام ستوورداره ، ناوی كتێبهكانم لای خۆم تۆمار كردووه پشت بهخوا لههبرنامهدان ، لهگهڵ ڕێزی زۆرم بۆتان | |
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الإثنين يونيو 29, 2015 1:10 am | |
| باشه بان چاو براكهم . بهڵام شارحی ابن عقیلمان ههیه . لهبهشی زمان | |
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الجمعة يوليو 24, 2015 4:21 am | |
| إن شاء الله كاك ڕێبوار بان چاو | |
| | | sahd
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الخميس يوليو 30, 2015 6:35 am | |
| دهست خۆشی لهو برایه دهكهین داوای ئهو كتیبه بهنرخانهی كردووه ئێمهش داواكارین ئهو كتێبانه بهرزكرێتهوه تا ئێمهش لێی سوود مهند بین من زۆر حهز بهخوێندنهوهی ئهو كتێبانه دهكهم كه ئهو برایه داوای كردبوو بهتایبهت ئهو كتێبانه دانپێدانانهكانی ووتاربێژێك - سكۆت بێركن ووتاربێژی سهركهوتو - برایان تریسی - وهرگێرانی سوههیب سهعد یاسای قسهكردن و رهوانبێژی - وهرگێرانی سهمیر حسین خودا یارمهتی دهرتان بێت | |
| | | ابو عبدالرحمن الكردي مشرف
عدد المساهمات : 5013 تاريخ التسجيل : 03/09/2013 العمر : 48 الموقع : (أرض الله الواسعة)
| موضوع: رد: ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین الخميس فبراير 01, 2018 7:18 am | |
| بارك الله فيكم وجزاكم الله خيرا واحسن الله اليكم واعانكم الله ويسر امركم كان الله لكم وكثر من امثالكم ادام الله بقائكم علي الخير | |
| | | | ڕۆژوو - ئازاد نجم الدین | |
|
مواضيع مماثلة | |
|
| صلاحيات هذا المنتدى: | لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
| |
| |
| |
|