| تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین | |
|
|
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
ابو علي الكردي المدير
عدد المساهمات : 11822 تاريخ التسجيل : 01/09/2013 العمر : 63 الموقع : أربيل
| موضوع: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الإثنين سبتمبر 22, 2014 9:16 pm | |
|
عدل سابقا من قبل ابو علي الكردي في الإثنين نوفمبر 16, 2015 8:30 am عدل 1 مرات | |
|
| |
qasm
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الإثنين أكتوبر 13, 2014 3:41 pm | |
| السلام علیكم ریزو خوشهویستیم بو بهریزتان خودای گهوره باداشتان بداتهوه من یهكیكم لهو كهسانهی زور سوودم بینیوه له سایتهكهتان ههردهم دووعای خیرتان بودهكهم براكهم من خهلكی ههولیر نیم پیویستیم بهجهند كتیبیكه ئیوه تاكه سهرجاوهن بتوانن ئهو كتیبانهم بو تصویر بكهن براكهم من له دهرهوهی ولات دهژیم بهس ئیوه دهتوانن ئهو خیرهگهورهیه بكهن ئهو كتیبانهم بو بنیرن تكایه داواكاریهكهم له پیناو خودای گهوره جیبهجیبكهن زورم كار بهو كتیبانهیه نا ئوومیدم نهكهن خودای گهوره له قیامهت نائوومیتان نهكات براكانم وهكو ووتم لهدهرهوهی وولات دهژیم نازانم جون ئهم كتیبانه بكهویته دهستم ئهویش تهنها ئیوه دهتوانن ئهم كتیبانهم بو بنیرن ناوی كتیبهكان : شەرحی سوننەی بەربەهاری ناوی وهرگیر عبدالمجید عبدالحمید -- تلبیس ابلیس به كوردی ناوی وهرگیر نوری ههمهوهند -- پزیشكی دلان ناوی نووسهر: ئیبن قهییم ئهلجهوزییه ناوی وهرگیر خوبهیب ههورامی --- زانستی زاراوەكانی فەرموودە ناوی نووسهر: د. محمود الطحان ناوی وهرگیر: عبدالله ملا ئەحمەد ئەحمەد ئاوایی --- الطب النبوي به كوردی -- عمدة الاحكام من كلام خير الانام به كوردی -- السراج المنير في ترتيب احاديث صحيح الجامع الصغير بهكوردی وهرگیرانی : غازی حمه امین و احسان برهان الدین --- دهرووندروستی ناوی نووسهر: دكتور موستهفا فههمی ناوی وهرگیر: سهلاح سعدی --- خوت لە ترسرزگار بكە ناوی نووسهر: جوزیف ئوكوتور ناوی وهرگیر: صلاح سعدي --- دەروونناسی كومهلایهتی ناوی نووسهر: د. خەلیل عەبدولرەحمان معایتە ناوی وهرگیر: سهلاح سەعدی --- دواین رووداوهكانی كوتای جیهان ناوی نووسهر: الشيخ محمد حسان ناوی وهرگیر: عبدالمجيد عبدالحميد ---كوتای جیهان ناوی نووسهر: د. محمد عبدالرحمن العريفي ناویوهرگیر: احسان برهان الدين براكانم گهر ئهم كتیبانهتان لادهست نهكهوت بهس تكایه ههولیكم بو بدهن ئهم كتیبانه ههر جونیك بیت بوم پهیدابكهن زور زور كارم پییانه تكایه ئهم دووكتیبه گهر لاتان نهبوو تكایه بوم پهیدابكهن خودای گهوره پاداشتان بداتهوه : تلبیس ابلیس به كوردی ناوی وهرگیر نوری ههمهوهند لسراج المنير في ترتيب احاديث صحيح الجامع الصغير بهكوردی وهرگیرانی : غازی حمه امین و احسان برهان الدین
| |
|
| |
ابو علي الكردي المدير
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الإثنين أكتوبر 13, 2014 5:46 pm | |
| وعلیكم السلام ورحمه الله وبركاته : برای بهڕێز و خۆشهویست كاك قاسم پشت بهخوا ههوڵ ئهدهین به زووترین كات كتێبهكانت بۆ دابین بكهین لهگهڵ ڕێز و خۆشهویستیمان | |
|
| |
qasm
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الإثنين أكتوبر 20, 2014 8:59 pm | |
| براكهم قهد ئهو جاكهی ئیوه لهبیرناكهم ئیشاالله جاوهكانتان ئاگری دوزهخ نابینی خودای گهوره دل خوشتان بكات وهك ئیوه منتان دل خوش كرد بهس براكهم كتیبهكانم بو لهو لاپهرهیه دابنیت بو خوم لیره داونلودی دهكهم براكهم كتیبهكان لهو سایته دابنین www.gulfup.com | |
|
| |
qasm
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الأحد أكتوبر 26, 2014 12:23 am | |
| السلام علیكم برابهریزهكهم داوای ئهم كتیبهشم كردبوو بهس لهیادم كردبوو بینوسم الكامل فی التاریخ بهكوردی - تهواوی میژوو نوسینی : ئیبن ئهسیر وهرگیرانی : زاهیر محهمهد رهشید خودای گهوره پاداشتان بداتهوه ------------------------- برابهریزهكهم ئهم دوو كتیبه توخوا بوم پهیدابكهن گهرئهوانیتر دهستیش نهكهوت بهس ئهم دووانه ههرجونیك بیت بوم پهیدابكهن سهرهتا ئهم دووانهم بو پهیدابكهن الكامل فی التاریخ بهكوردی - تهواوی میژوو نوسینی : ئیبن ئهسیر وهرگیرانی : زاهیر محهمهد رهشید السراج المنير في ترتيب احاديث صحيح الجامع الصغير بهكوردی وهرگیرانی : غازی حمه امین - احسان برهان الدین بهخوا براكهم وهك برا سهیری ئیوه دهكهم بویه ئهم داواكارییانه دهكهم
| |
|
| |
ابو علي الكردي المدير
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الأحد أكتوبر 26, 2014 2:28 pm | |
| برا بهڕێزهكهم كاك قاسم ، سڵاوی خوات لێبێت دوو ڕۆژ لهمهو پێش چووم ، ئهو كتێبانهی داوات كردبوو زۆربهیانم كڕی ، تهنها دوانیان نهبێت ، ئهویش برایهك وهعدی پێ داوم بۆم بێنێت ، والله منهت ناكهم گهر بڵێم وهزعی مادیم خراپهو ، زهختم له خۆم كرد وه ، چونكه كتێب لێره زۆر گرانه ، بهڵام داوای لێبووردن دهكهم جارێ ( علی الأقل ) ناتوانم ئهو دوو كتێبهی دوایی بكڕم . با بمێنێ بۆ وهختێكی تر . لهگةل ڕێزی زۆرم بۆتان | |
|
| |
qasm
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الأحد أكتوبر 26, 2014 3:15 pm | |
| براكهم كاك ابو علی الكردی وهلله ههست بهشهرمهزاری دهكهم خودا رزقت فراوانتر بكات بو خزمهتكردنی موسلمانان براكهم توخوا گهردنم ئازاد بكه وهلله سهبارهت بهو ههلویستهی جهنابتا نازانم جی بلیم بهس دهتوانم بلیم خودا بهههشتان بهقسمهت بكات وهلله خوزگهم دهخواست بو یهك روژیش بیت بهاتبامه ههولیر جاوم بهجهنابتان كهوتبا وهلله موسلمانی وهك تو زور كهمه براكهم یارهبی خودا سهربهرزتان بكات براكهم ههركاتیكیتر توانیت كیشهنیه ئیمه بوینه كیشه بو جهنابت بهس تكایه ئهو دوو كتیبهی ناویان دینم بهس لهیادیان نهكهی ههركاتیك توانیت بوم بنیره زور زور حهز بهو دوو كتیبه دهكهم تكایه ئهم دوو كتیبه لهیاد مهكه الكامل فی التاریخ بهكوردی - تهواوی میژوو نوسینی : ئیبن ئهسیر وهرگیرانی : زاهیر محهمهد رهشید السراج المنير في ترتيب احاديث صحيح الجامع الصغير بهكوردی وهرگیرانی : غازی حمه امین - احسان برهان الدین خودای گهوره پاداشتان بداتهوه | |
|
| |
ابو علي الكردي المدير
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الأحد أكتوبر 26, 2014 7:06 pm | |
| برای بهڕێزم كاك قاسم ، ئێوه ههرگیز كێشه نین بۆ من ، خوا سهركهوتوتان بكات ، ئێمه برای یهكین ، ئهوه بچوكترین واجبی برایهتیه ، بهڵام موسڵمان نابێ شهرم لهیهك بكهن ، حهز ناكهم هیچ كات وابیر بكهیتهوه ، كتیێبی السراج المنیر م پهیدا كردوه تهنها ( الكامل ماوه ) ئهویش إن شاء الله له كاتێكی تر ، ئهگهر ماین پهیدای ئهكهم . لهم ۆژانهش تصویریان ئهكهم إن شاءالله . خوای گهوره پشت و پهنای ههموومان بێت . والسلام علیكم ورحمة الله وبركاته | |
|
| |
qasm
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الأحد أكتوبر 26, 2014 7:43 pm | |
| بهخوا دهزانم كاك ابو علي الكردي قسهكانت ههمووی راستن ئیمه وهك عهلمانیهكان نین منهت بهسهر یهكترهوه بكهین پیویسته ئیمهی موسلمان له ههموو جیهان وهك یهك خیزان وابین بهس ئهو موسلمانانهی من باسیان دهكهم زور كهمن بهلام من ئهو موسلمانهم له ئینتهرنیت ناسیی ئهویش كاك ابو علي الكردي یه كهلهگول پاكتره دلهكهی سافه بهرانبهر من كهنازانی من كیم و له كوی پهیوهندی پیوهدهكهم بهس ئهوهندهدهزانی من موسلمانم ئامادهبوو بهپارهی خوی كتیبم بوو بكری بووم بنیری بهخوا كاك ابو علي الكردي جاوهكانم پره له فرمیسك واههست دهكهم سهردهمی صهحابهیه جونكه صهحابهش وابوون ههرمووسلمانیك لهههرشوینیك بووایه پیویستی بهیارمهتی بوایه بویان ئاماده دهكرد براكهم بهو ههلویستهی جهنابتان بروابكهم پیم شهرمه جاریكی تر داوای یهك كتیب بكهم لیتان بهس براكهم ههركاتیك هاتمه سهر خهت حهزدهكم له ئهحوالتان بپرسم له جی لاپهرهیهك دهتوانم نامه بو جهنابتان بنیرم جونكه زور شارهزای ئینتهر نیت نیمه وابزانم ئهم لاپهرهیه شوینی كتیبه نهوهك شوینی قسهكردن واههست دهكهم سایتهكهشتانم ناشرین كردووه براكهم ئهگهر دهتوانی ئهم نامانه رهش كهیتهوه بهس توخوا ناوی لینكهكهم بدهیتی كهبتوانم نامه بو بهریزتان بنیرم ئهم دوعایه دهكهم بو كاك ابو علي الكردي خودایه ئهوه كاك ابو علي الكردي یه سیفاتیكی صهحابهی تیایه خودیه لهگهل صهحابهكان عهشری بكهیت خودایه رزقی فراوان كهی خودایه له گوناههكانی خوش به خودایه قهبرهكهی پر بكهی له روناكی خودایه لهش ساغی بكهیت خودایه ئهو دلهی بپاریزی ههر بهپاكی بمینیتهوه
| |
|
| |
ابو علي الكردي المدير
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الأحد أكتوبر 26, 2014 9:26 pm | |
| برا بهڕێزهكهم ، خوای گهوره سهر بهرزی دونیاو دوا ڕؤژت بكات ، پێم خۆش نیه خۆت بهقهرزاری من بزانی ، یان ئیتر داوای كتێب نهكهی ، تكایه وهك ووتم ئێمه براین ، تكایه ئیتر قسهی وانهكهی ، یۆ نامهی تایبهت نوسین ئهتوانی ههر له منتدای خۆمان ، لهبهشی الرسائل الخاصة ، بهم شێوهیه نانهم بۆ بنێری : كلیك لهسهر ناوی من بكه له ههر كوێی منتدا كهوته بهر چاوت ، ویندۆزێكی بهم شێوهیهت بۆ ئهكرێتهوه : پاشان لهوێ كلێك لهسهر ( معلومات الإتصال ) بكه ، ئینجا ویندۆزێكی تازهت بۆ ئهكرێتهوه بهم شێوهیه : پاشان كلێك لههر رسالة خاصة بكه ، دهبێ موضوع الرسالة دیاری بكهی ئهگهر نا نامهكهت ناڕوات ، دوایی ههر پرسیاری ترت ههبوو پێم بلێ لهگهڵ ڕێزم | |
|
| |
ابو عبدالرحمن الكردي مشرف
عدد المساهمات : 5013 تاريخ التسجيل : 03/09/2013 العمر : 48 الموقع : (أرض الله الواسعة)
| موضوع: رد: تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین الأربعاء يناير 31, 2018 6:50 am | |
| بارك الله فيكم وجزاكم الله خيرا واحسن الله اليكم واعانكم الله ويسر امركم كان الله لكم وكثر من امثالكم ادام الله بقائكم علي الخير | |
|
| |
| تهفسیری ئاسان بۆ تێگهیشتنی قورئان - برهان محمدأمین | |
|